Een sterk Wifi verbinding in huis?

Bij Peoples kunnen wij dat voor u regelen!

Bekijk oplossingen

Peoples en Wifispecialist werken samen om u de beste wifi ervaring te geven. Wij bieden oplossingen die op maat worden geleverd door ervaren wifi experts.

Slechte wifi is erg frustrerend!

Gelukkig zijn er oplossingen.

Herken je dit probleem?

Je bent net lekker even aan het ontspannen en kijkt je favoriete programma terug via RTL XL. Ja hoor! De wifi is weer eens langzaam, je programma hapert, de kinderen klagen en je kunt weer opstaan om naar de meterkast te lopen. Erg frustrerend!

Oplossingen van korte duur

Waarschijnlijk heb je al geprobeerd om jouw wifi te verbeteren. Bijvoorbeeld door het kopen van een wifi booster/versterker of het inschakelen van een monteur via je provider en hoewel deze oplossingen tijdelijk leken te werken ben je nu weer terug bij af…

Een permanente oplossing

Het liefst wil je gewoon een permanente oplossing. Geen stekkers meer eruit trekken maar wifi die overal in huis goed werkt zonder dat je hier verder naar om hoeft te kijken. Dit is precies wat wij al voor meer dan 300 huishoudens hebben waargemaakt.

Wat zeggen mensen over Wifispecialist?

Echte ouderwetse service! Zeer deskundig en klantvriendelijk. Werkt het niet, dan gaan ze gewoon door net zolang tot het wél werkt. Wij zijn heel tevreden. Dit hadden we echt veel eerder moeten doen. Dank je wel Walter!!

Ans Kolen

Regelmatig zat ik op 4G omdat wifi wegviel. Maar dat probleem is snel en vakkundig opgelost door Nick. De servicde van wifispecialist is ook top. Een aanwinst voor Stichtse Vecht.

Lia Zaal

Vakkundig! Denkt ook mee en door zijn kennis weet hij vrijwel direct hoe hij jou verder kan helpen. Verder is de communicatie prettig en zijn ze betrouwbaar in de gemaakte afspraken. Dus als je stabiel WiFi wilt, dan is het zeker de moeite om met hen in gesprek te gaan ?

Michael Hollanders

Helder advies en nette installatie. Hier geen wifi problemen meer! Aanrader.

Monique van Breemen

Aanrader! Dit bedrijf maakt waar wat ze beloven, als mijn wifi problemen zijn opgelost, uitstekend bereik op mijn gehele terrein binnen en buiten.

Ed Nieuwenhuizen

Hoe werkt het allemaal?

Uitgelegd in vier stappen.

1. Je vertelt ons over jouw wifi problemen en wij bedenken een goede, permanente oplossing!
2. Als u akkoord gaat, bestellen wij samen de apparatuur die u nodig hebt voor uw wifi!
3. U haalt uw apparatuur op in de winkel en we plannen een afspraak voor de installatie!
4. Specialisten komen langs uw huis voor de installatie en kunt u daarna zorgeloos genieten van uw wifi!

Veel gestelde vragen

Hieronder antwoorden op wat praktische vragen!

Maakt het uit bij welke provider ik zit?

Wij zijn provider onafhankelijk. Hierdoor kun je ook na onze installatie altijd nog switchen van internet provider. Sterker nog, hier geven we graag advies over!

Hoe lang duurt een installatie?

Gemiddeld duurt een installatie ongeveer twee uur. Wij geven altijd van tevoren aan hoe lang we denken nodig te hebben.

Kunnen jullie ook buitenterrein voorzien van wifi?

Dit kunnen we zeker! We installeren ook producten die speciaal zijn gemaakt om buiten te worden geplaatst.

Kan ik mijn hele huis van wifi voorzien met één kastje?

In veel gevallen zullen we meerdere wifi punten moeten plaatsen om het gewenste oppervlak te voorzien van een snel en stabiel signaal. Wij configureren elk wifi netwerk optimaal op het gebied van roaming zodat er zonder hapering wordt geswitcht tussen de verschillende punten.

Wat als ik niet tevregen ben over mijn nieuwe wifi?

Als je na onze installatie niet tevreden bent kun je opnieuw een afspraak maken om eventuele problemen op te lossen. Dit is het eerste jaar geheel kosteloos! Daarnaast kun je binnen de eerste 100 dagen altijd het volledige aankoopbedrag terug krijgen.

Heeft u een vraag? Kom langs de winkel of vul het onderstaande formulier in!