Retourneren

Informatie rondom garantie & retour

Als u niet tevreden bent met uw aankoop bij Peoples, kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen naar ons.

Hoe u uw bestelling kunt retourneren:

U kunt uw product(en), in de originele verpakking inclusief alle accessoires en zonder gebruikssporen, retourneren met behulp van het retourformulier die u krijgt via de mail. Stuur een email naar webshop@www.peoples.nl om deze te ontvangen. Zorg ervoor dat uw product(en) goed is ingepakt en beschermd, zodat wij het in een goede staat kunnen ontvangen.

Bij ontvangst van het artikel (artikel in goede staat) en alle benodigde gegevens, krijgt u het volledige orderbedrag terugbetaald. Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via webshop@www.peoples.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Maar let wel op, uitgezonderd van herroepingsrecht voor consumenten zijn:

  • Headsets, Oordopjes, Koptelefoons, Filters, Tandenborstels, Scheerapparaten, Thermometers, Rijstkokers, Waterkokers, Kookplaten, Luchtfilters en andere hygiëne producten en/of producten met gezondheidsrisico waarvan de zegel na levering is verbroken.

Deze producten zijn uitgezonderd van herroepingsrecht en mogen niet worden geretourneerd. Maar heeft u een defect product ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via webshop@www.peoples.nl.

Garantie

Indien in de overeenkomst garanties zijn opgenomen, geldt het hiernavolgende. Verkoper garandeert dat het verkochte aan de overeenkomst beantwoordt, dat het zonder gebreken zal functioneren en dat het geschikt is voor het gebruik dat koper voornemens is ervan te maken. Deze garantie geldt voor een periode van twee kalenderjaren na ontvangst van het verkochte door koper.

De bedoelde garantie strekt ertoe om tussen verkoper en koper een zodanige risicoverdeling tot stand te brengen dat de gevolgen van een inbreuk op een garantie steeds volledig voor rekening en risico van verkoper komen en dat verkoper zich ter zake een inbreuk op een garantie nooit kan beroepen op artikel 6:75 BW. Het bepaalde in de vorige zin geldt ook als de inbreuk bij koper bekend was of bekend had kunnen zijn door het verrichten van onderzoek.

De genoemde garantie geldt niet wanneer het gebrek is ontstaan als gevolg van onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik of wanneer – zonder toestemming – koper of derden wijzigingen hebben aangebracht dan wel geprobeerd hebben aan te brengen of het gekochte hebben gebruikt voor doeleinden waarvoor het niet bestemd is.

Indien de door verkoper verstrekte garantie betrekking heeft op een door een derde geproduceerde zaak is de garantie beperkt tot de garantie die door die producent wordt verstrekt.

Contact Gegevens

Kinkerstraat 179
1053DP Amsterdam
webshop@www.peoples.nl
020 689 7887
BTW: NL 8538.707.80.B01
KVK: 60351551

De waardering van www.peoples.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 94 reviews.