Retourneren

Als u niet tevreden bent met uw aankoop bij Peoples, kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen naar ons.
Maar let wel op,  uitgezonderd van herroepingsrecht voor consumenten zijn:

  • Headsets, Oordopjes, Koptelefoons, Filters, Tandenborstels, Scheerapparaten, Thermometers, Rijstkokers, Waterkokers, Kookplaten, Luchtfilters en andere hygiëne producten en/of producten met gezondheidsrisico waarvan de zegel na levering is verbroken.

Deze producten zijn uitgezonderd van herroepingsrecht en mogen niet worden geretourneerd. Maar heeft u een defect product ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via webshop@peoples.nl.

Hoe u uw bestelling kunt retourneren:

U kunt uw product(en), in de originele verpakking inclusief alle accessoires en zonder gebruikssporen, retourneren met behulp van het retourformulier die u krijgt via de mail. Stuur een email naar webshop@peoples.nl om deze te ontvangen. Zorg ervoor dat uw product(en) goed is ingepakt en beschermd, zodat wij het in een goede staat kunnen ontvangen.

Bij ontvangst van het artikel (artikel in goede staat) en alle benodigde gegevens, krijgt u het volledige orderbedrag terugbetaald. Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

SHOPPING CART

close