Over Peoples

“Over peoples – Peoples helpt consumenten en zakelijke klanten met telefoon-, internet- en digitale televisie producten/abonnementen.”

Over Peoples – Wij geloven in een totaal ontzorg principe helpen wij u niet alleen met advies bij aankoop, maar staan we ook graag voor u klaar bij, installatie van, reparatie van of onderhoud aan uw telefoon of tablet. Hiervoor hebben wij speciaal opgeleid personeel in dienst om u snel te kunnen helpen met uw vraag of probleem.

Waarom Peoples?

Ondanks dat de naam Peoples vrij nieuw op de markt is, bestaan we inmiddels al 15 jaar. Sinds de oprichting staan we garant voor persoonlijke aandacht en advies op maat. Een filosofie die we dagelijks uitdragen in onze filialen.

Waar concurrenten zich richten op de prijs en kwantiteit hebben wij altijd er voor gekozen de tijd te nemen voor onze klanten en ons te richten op kwaliteit. Niet voor niets dat wij inmiddels een begrip zijn in de markt en veel van onze concurrenten zijn weggevallen.

Service & Diensten

Peoples heeft meerdere fysieke winkels waar u altijd welkom bent.

Peoples is een onafhankelijke speler op de markt en kan u daarom altijd voorzien van een echt eerlijk advies op maat.

Peoples heeft een ruim assortiment aan telefoons, tablets en accessoires en heeft daarmee voor elk budget een oplossing.

Peoples heeft een eigen reparatie service; repareert met alleen originele onderdelen en geeft garantie op alle reparaties. In veel gevallen lossen we uw probleem op terwijl u wacht.

Peoples staat ook klaar voor u bij vragen of problemen met gebruik of installatie van uw telecom of internet gerelateerde producten/diensten.

peoples_guy
De waardering van www.peoples.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 82 reviews.